Thursday, 30 December 2010

lapar okk

semata-mata aku nk siap kan keje 
aku sanggup x kuar lunch tadi

akibat nyer aku rasa lapar yang tersangat dan teramat

teringin nak makan

nak pilih yg mn yerk agak nyer????

pelis refer to pictures below okk:

adakah ini?

atau ini?

ini?

atau pon ini

atau pon yang ini??

arrgghhhhh..susah nyer nk wat pilihan...

p/s:boleh tak kalu aku nk makan semua yg dia atas..hehehehe

bumi hijau


semester kali ini aku still ajar subjek skill
(oh  bila la nk ajar subjek yg x skill agaknyer??)

so subjek skill tu adalah subjek typing/keyboarding
so igt nk wat kelainan la kot sem baru ni

hahahahahahahahahaha
(gelak jahat)

sempena kempem bumi hijau
(utk elakkan global warming)
aku nk support dorg la..

peliss refer pic at above...

amacam??
style x sugestion aku tu??

he he he he...

p/s: sayangi bumi anda..jangan buang sampah merata-rata..bumi ijau minda segar~

hambek ko


ni aku tujukan tuk adik aku a.k.a bai_sengal

dia duk hostel so biasa la kes pkai harta orang tak gitau
so aku rasa better sliper jepon ko yg len sebelah tu ko wat cam pic kat atas tu

kompem selamat
hahahaha...

kalu leh ko guna mangga kunci solex
susah sikit pencuri2 ni nk kasik buka mangga kunci tu
muehehehehe...

selamat mencuba!!!

p/s: sapa2 yang duk hostel n slalu jek sliper korang ilang, aku igt better korang try cara ni..hehehe

bola bola bola



1st nyer thank to harimau malaya coz MENANG dlm SUZUKI CUP mlm semalam..
(menang okkk..hahaha) 
n coz of tat semua rakyat m'sia dpt CUTI esok (jumaat)
hoooorrraaaaayyyyyyyy!!!!!

cam biasa la bila dh menang semua orang puji

bagos lah,best la, cantik la
bak kata semua yg baik2 jek la kuar

but cba tgk kalu kalah
hambek semua yg buruk2 jek yg kuar

so kita sebagai penyokong 
jangan la bila menang jek bg komen2 +VE, tp bila kalah kasik hentam kaw2 n kompem semua nyer -VE

so pikir2kan la erk

pepon
TAHNIAH buat kejayaan HARIMAU MALAYA 
tingkatkan usaha kekalkan prestasi

MALAYSIA BOLEH!!!!!!

p/s: sangat bangga tgk khairul fahmi pertahankan gawang gol Malaysia..cayaa laa!!!

Wednesday, 29 December 2010

tetiba jek






And I don't tell you

What it is

I thought about you

Well, without you

Is everything I've got


new semester


tinggal 2 ari je lagi (exclude weekend) nak buka sem baru
students kompem2 ler de yang rasa malas nk balik kolej smula.

biasa la tu aku pon camtu dlu
tapi kena la jgak kan..dh tanggungjawab...

so sem ni byk subjek yang aku dah pernah ajar so insyaAllah "i can do it!"
hehehehe...

list subjek + class yg akan aku ajar next sem:

OMT 182 - 2D
OMT 172 - 2A
OMT 115 - 2B
OMT 115 - 2E
OMT 290 - 4D

so de students yang dh pernah aku ajar n de yang baru.

arap2 tak de sangat problem tiz semester..HOPEFULLY!!

to ol my students, just be prepared saya tak garang tapi saya straight

~bolehkah~??

p/s: nak belajar, buat cara nak belajar..n  nak ngajar pon kn la buat cara nak ngajar~'usaha tangga kejayaan'
taraaa.....

surprise x tgk kek ni..hahaha
kalau lah aku wat kek camni masa acara potong kek

hurrmmm

alamat nyer memang kena sumpah seranah
7 keturunan tu..

pelisss tak rela i okk nak kena sumpah seranah

p/s: de gak ye org yang xsenonoh mcm ni..huh!

de brani ke??

amacam?

de brani ke korang nak wat cam pic kat atas ni?

hehehe

senang kan xyah susah-susah nk bukak baju n iron...

hambek iron ngn badan-badan skali

tapi dimana kah badan bro ni agak nyer yer???

macamana la dia leh jd leper camni ye???

apakah status beliau???

p/s: ada plak aku nk kesah..tah betol tah tidak pic ni...

Tuesday, 28 December 2010

hampeh giler!

pada satu ari de 1 of d couple ni decide to get married

so after discusion with both family semua agreed tuk de kan wedding ceremony on 2011

so alkesah bermula,couple ni pon wat ler process n procedure orang nak kawen

kena g kursus kawen (kompem ler couple ni MUSLIM)

pastu setel kursus kawen apply any related form kat pejabat agama/kadi

pastu if the couple salah sorang tu laen daerah so kn la si pasangan (lelaki) setel dulu dia nyer borang

so segala bagai kn wat HIV test (kompem ler lulus kalu x lulus mau nyer pompuan tu nk kawen ngn dia..adakah???) dan lain2..so setel!

pastu dh setel lelaki nyer borang baru ler submit kat pompuan..so sama ler kn g wat HIV test bagai..(n kompem gak la pompuan ni pon clear...suci oKK...)

n ms pompuan tu nk isi borang so de la benda nk kn refer to lelaki punyer borang...

so tetengok ler details lelaki ni (ni kes kawan x lama so xbaper nk kenai sangat ler..tp dh jodoh kawen akhirnyer.conclusion kawan sekejap pon leh berjodoh smp kawen tau!hehehe)

tengok borang

TARAF PENDIDIKAN

lelaki : DIPLOMA Jxxxxxxxxxx Mxxxxx Pxxxxxxx
pompuan : IJAZAH Pxxxxxxx Sxxxxx Pxxxxxxx

GAJI

lelaki : RM 2k++
pompuan : RM 1k++

WTH ~

korang nampak x..???

hampeh giler!!!!

apakah status aku sekarang..???


hehehe

agak2 kalu aku suh ayah wat cam pakcik atas ni pe la reaksi dia yerk..???

de kot aku kn sula...ahakz~

style ler encik uncle...!!!

the new me


i'm goin to start new post n the new me
i'm goin to use tiz as my flatform to be someone n somebody
i'm goin to be a gud person
i will tryin to work harder than before
i'm goin to start with the new step
the step of the new of maself
:)