Friday, 19 October 2012

mungkin kali ini

haii... assalamualaikum...


esok nak g anta form MBA kat uum...

mintak2 kali ni adalah yang terbaik..

doa2 kan yang terbaik ye semua :)

Thursday, 18 October 2012

sunyi datang lagi

asslamualaikum....


halluu...hallluuu...halluuu..

yeah coti sem datang kembali..yehhu,,yeehhuu.ceh! cam aku lak yg nak bercoti kan..
..so sunyi pon datang la kembali..hehehhe
mana tak nye students makin lama makin kurang coz depa2 smua ramai yang dah abis paper so semua dh excited nak pulang ke kampung halaman..ceh ayat~skema babutt..kih3..alah mana tak nyer sama la cam aku zaman belajar2 dolu..asik nk balik umah jek tau nye..last paper dah x nye nk strugle giler2...tapi Alhamdulillah aku masa study dlu x best students pon LULUS la semua paper..xde kantoi okeh :))


bukan pe bila dah students takde makna nya aku pon aku rasa tempias2 coti tu.stil datang opis tapi xdok kijo..melangut jek la...kalu mati tu...boleh kata maati dek kebosanan..tapi selalu de jek management anta we ols ni g join team building la,seminar la, talk la...tapi selected person je la yang g kenkadang...tapi boleh la.. dari xdok wak gapo2 langsung kan..kan..

so aku sambil2 lepak2 makan2 nih de gak la rerajin kan diri wat note tuk sem depan..oleh kerna aku resource person for OMT115 (subject business) so ngah pulun gak la nak setelkan ni..padahal dr sem lepas lagi dh buat tapi x siap2 gak...(oh dasar pemalas sebenar nya.huk~)

ni we ols ngah planning nak bejimba2 kat mana for this sem..last2 sem byk aktiviti makan2 di tempat2 yang boleh tahan kesedapan n kebayaran nya...errmm...kunun nak rewards usaha masing2...nak harap management macam mimpi bulan jatuh keriba..so sendrik2 je la kan.... huurrmmm

for the whole sem ni xbyk benda berubah in terms of teaching n learning experience aku..biasa2 jek..maybe coz bisa alah tegal biasa...ari2 duk ngadap students yg ragam dia sama jek for every sem..kadang2 dh naik fed up jek nk layan...abis2...ikut la uols nk wat apa...boleh x camtu...huhuuh

selalu nye kalu nak masuk sem baru, aku de target n cara nk improve n solve the problems yg ralate ngn students..nak tak nak la kan..dah tanggungjawab.mulut jek selalu cakap "lantak la, biar la" tapi hati ni stil lagi berusaha nak wat yang terbaik..aku rasa semua yang jadi cikgu memang akan berperasaan bergitu..yela..mana x bangga kan kalu students yang kita ajar tu berjaya..NIKMAT nya tak terkata...seronok sesangat..padahal bukan dapat awards of the year pon..nama students aku nak kasik adiah bagai ..memang nan ado okehh...tapi xde pon penah mengharap students tu kasik adiah or pe,,ucapan terima kasih pon dah cukup menggembirakan ati..:))

errm..just wait for the new sem..de lebey kurang 1moth++ lagi nak bergumbira berjimba2..relax2 kan dulu jiwa perasaan n otak ni ha...masuk sem nnt baru pikir semua ni okeh..


chhiioooww~

p/s: arini mucuk zara dah genap 7bln.. and dia dh semakin sehat :)