Thursday, 18 April 2013

cek up

semalam g cek up sekali lagi berat bertambah x ikut dia nye calculation..huh!

extra 250gram...gram jek pon kan...tapi laporan bulanan dh asik dakwat merah jek..huk~

camne nk control makan nih?

so arini pose okeh! :)



asik merah jek..huhuhu

Friday, 5 April 2013

My 2nd mucuk

Assalamualaikum ..

Alhamdulillah td dah setel scan

Cuba teka bby apa?? Hehehe

Surprise Tgu dh bsalin baru I bgtau...hakz..gediks yaw!!

Jom Tgk pic mucuk ni, sapa pandai Tgk dia leh tau boboy or gegurl :)

hamboih! stress ke mucuk???


macam2 aksi

Thursday, 4 April 2013

Scan for 20weeks

Assalamualaikum ..

Tak Sabo nak Tunggu Esok

Scan bby for 20weeks,jantina apa kah bby ni ye?

Moga semua nye selamat

Surprise for tomorrow


P/s:sok dh scan I hapdate entry okeh :)

Monday, 1 April 2013

Bunga tisu

Ngah demam bunga tisu kt Opis ni...

Ni dia bunga tisu aku...hehe

#DIY

SFP

Teringin marinara so aritu dh post dpt makan kt Pizza Hut, Sbenanya before g mkn pizza a day before tu kan full n ujan lebat so decide g festival city n try cari de x Pizza Hut kt sinun skali Xdok.

So en.hasbeng nampak San Francisco pizza n try Tanya de x marinara spegeti, skali de.so mkn la kt situ..masa nak amik order tu tenampak menu lain..so x jadi la makan marinara, aku makan chili gamber spegeti + coklat blended and en.hasbeng makan salmon steak + lemonade..huurrmmm...mmg x bape Syiok sgt coz x best aku nye chili gamber tu...(wlaupon name chili xde pedas nye pon)

Tapi boleh la Takat nak merasa...

anak ngn abah sama jek...


hamboih! makan xde sopan sungguh dia..ayyaarrkk~


makanan dh ready..yuummyy..anak mama muka dh x saba nk makan ;p


arrgghh!!! abah ni asik hpon jek bila nk makan nih??

Hepi birthday fren

Hepi birthday to my Opismate

Moga murah rezki n panjang umo

My prayer always be with u 😊