Tuesday, 28 December 2010

hampeh giler!

pada satu ari de 1 of d couple ni decide to get married

so after discusion with both family semua agreed tuk de kan wedding ceremony on 2011

so alkesah bermula,couple ni pon wat ler process n procedure orang nak kawen

kena g kursus kawen (kompem ler couple ni MUSLIM)

pastu setel kursus kawen apply any related form kat pejabat agama/kadi

pastu if the couple salah sorang tu laen daerah so kn la si pasangan (lelaki) setel dulu dia nyer borang

so segala bagai kn wat HIV test (kompem ler lulus kalu x lulus mau nyer pompuan tu nk kawen ngn dia..adakah???) dan lain2..so setel!

pastu dh setel lelaki nyer borang baru ler submit kat pompuan..so sama ler kn g wat HIV test bagai..(n kompem gak la pompuan ni pon clear...suci oKK...)

n ms pompuan tu nk isi borang so de la benda nk kn refer to lelaki punyer borang...

so tetengok ler details lelaki ni (ni kes kawan x lama so xbaper nk kenai sangat ler..tp dh jodoh kawen akhirnyer.conclusion kawan sekejap pon leh berjodoh smp kawen tau!hehehe)

tengok borang

TARAF PENDIDIKAN

lelaki : DIPLOMA Jxxxxxxxxxx Mxxxxx Pxxxxxxx
pompuan : IJAZAH Pxxxxxxx Sxxxxx Pxxxxxxx

GAJI

lelaki : RM 2k++
pompuan : RM 1k++

WTH ~

korang nampak x..???

hampeh giler!!!!

apakah status aku sekarang..???

No comments: