Wednesday, 29 December 2010

new semester


tinggal 2 ari je lagi (exclude weekend) nak buka sem baru
students kompem2 ler de yang rasa malas nk balik kolej smula.

biasa la tu aku pon camtu dlu
tapi kena la jgak kan..dh tanggungjawab...

so sem ni byk subjek yang aku dah pernah ajar so insyaAllah "i can do it!"
hehehehe...

list subjek + class yg akan aku ajar next sem:

OMT 182 - 2D
OMT 172 - 2A
OMT 115 - 2B
OMT 115 - 2E
OMT 290 - 4D

so de students yang dh pernah aku ajar n de yang baru.

arap2 tak de sangat problem tiz semester..HOPEFULLY!!

to ol my students, just be prepared saya tak garang tapi saya straight

~bolehkah~??

p/s: nak belajar, buat cara nak belajar..n  nak ngajar pon kn la buat cara nak ngajar~'usaha tangga kejayaan'

1 comment:

Wannie Ariffin said...

tok mengajar mestilah tegas..
ada masa follow lah blog saya

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/