Thursday, 10 March 2011

umah sewaku

er lebey kurang 3weeks aku kawen ni masuk minggu kedua aku n husband duk sekali kat umah sewa ktorg tu..

umh tu agak beso bagi 2 org duduk..tp xpe la yg penting bila mak n ayah n mama n abah sefamily dtg xde la sempit sgt nnt...tu yg ktorg pikirkan time nk pilih umah

mmg la sewa dia agak mahal..but compare to umh yg rate dia murah tp tahap keselamatan n environment yg xselamat langsung so biar la berhabis ckt asal dpt environment fasiliti n condition yg lebey baik utk semua orang yg nk dtg umh ktorg tu nnt. tp agak susah la ckt kalu lain2 kete nk park kat dlm coz umh aku tu just provide 1 kete tuk 1 umh jek kalu nk lebey u have to paid...(adeess)

n ofkos ler umh ktorg tu mmg kosong giler...xde perabot semua xde...umh bujang la katakan..plan for tiz month ktorg nk borong kipas angin..coz umh tu just de kipas kat ruang tamu jek...every bilik tido NO kipas..even suis pon xde tuk kipas..kalu nk letak have to wat wiring yg len..tidak la kan nk abis duit tuk pasang kelengkapan yg bukan tuk aku..tidak okk..huk~

so wat masa ni everything is under control....arap2 idup ktorg sentiasa di murahkan rezki:))
ini adalah ruang tamu


ruangan dapo..complete with kabinet