Friday, 20 January 2012

walahai...

halloo..halloo...halloo...

lama giler rasa nyer xupdate blog aku ni ha...

bukan pe xde idea n cite nk share tu maleh tu...duk asik baca blog org je keje aku skang ni... :)

so skang aku dh masuk minggu yg ke-32 means dh masuk 8bln...1month left for delivery my new people :))
x saba tapi gerun n neves giler2 rasa nya..but hopefully semua nyer selamat and berjalan lancar...(adoii serammm~)

dh masuk bln2 yg dh nk ke waktu nyer ni..bby xbyk kerenah...xde rasa nk ngidam2 sgt...mkn pon dh x mcm sebelum2 ni..pe nmpk semua nk ngap..skang mkn cikit jek pon dh rasa mkn 5/6 pinggan penoh nyer perot aku nih...bby myb dh x byk ruang dlm perot mama dia nih..cian bby...tgu ye xlama dh ni bby :)

nama bby pon xcarik lagi tp aritu dh beli buku nama2 tuk bby dln islam...and oleh kerna en.chenta nk bby dia kalu ponpuan nk de NUR and kalu bby boy nk kena ada MUHAMMAD so let it go..kasik chance dia gn kose veto dia..but the full name bior mama dia pilih yeee..."jgn nk tamak ye en.chenta" ;p

so ingat kalu bby gurl nk letak nama yg de aishah...dh lama aku simpan nma aishah ni..n nasib bek akak2 aku x amik lagi...hehehe..ingat nk letak nma NUR AISHAH SYARA ...tp tidakkah panjang sgt nm amak aku nnt??? NUR AISHAH SYARA BT MUHAMMAD KAMARULZAMAN....OH NOOO!!! cian bby aku nnt nk tulis nama jek amik masa sejam...tp laki aku ni degil..aku dh ckp letak jek nma pendek2..tp nk jgak...maleh aku nk layan...aiiissshhhh~

tapi tgk la camne...preparation tuk bby pon de yg x setel lagi...xtau pe yg nk di siapkan kan....~any sugestion???

errmm...k la dh nk balik ni...lagi15minit nk balik..so selamat bercotiii...bagi kaum china selamat TAHUN BAHARU CHINA ~yg balik kg ati2 dijalan raya....~

p/s: aku balik kg tp kg melayu subang sahaja lorh...hu~

No comments: