Monday, 24 September 2012

satu peluang tapi mungkin bukan yang terbaik..

assalamualaikum...

halluu..hallu...


memang dah lama sangat x hapdate belog burok ni ha...aaiissh...bizi manjang..ni baru sempat nk sentuh lappy ni ha..sekang dah masuk study week tu yg relax sikit tu..dah xde class and carry mark pon dh setel tinggal nk kei in dalam template jek ni ha... :)

ALHAMDULILLAH Allah mudahkan semua kerja..ingat macam x sempat nak setelkan semua..


baru-baru ni aku de story pasal aku nak further master TPM kan, tp sbena nye aku de gak apply nk further master tp ni loan sendrik-sendrik nyer...dah dapat result..and skali lagi ALHAMDULILLAH successful..should be registration date dah closed but UiTM extend sampai 26 september ni..

taarraaaaa...

hati macam teruja and cam x saba nak sambung tapi...perancangan nye tak berapa nak suite with our family planning coz dpt mode class lps kerja..evening track...susah nanti mana nak kejar zara lagi...nak g class lagi, nak balik umah lagi...coz ingat memang dapat yang weekend but UiTm weekend just for EMBA..addeeehhh~

errmmm...discuss balik ngan en.hasben dia ok jek tapi aku plak yang rasa tak seronok, so final decision is tak jadi nak sambung, try next intake tapi kat uum branch kt shah alam memang weekend and partime..so lebih mudah n teratur sikit family nanti...

harap2 ini adalah pilihan terbaik untuk aku and family tercinta~



No comments: