Thursday, 14 June 2012

si mucuk dh nk masuk 3 month ~wink~

hai..hai...haii semua...
assalamualaikum kamo-kamoo semua di luar sana
arap2 sihat la hendak nyer arini ye :)
si mucuk aku next week on monday (18jun2012) dh masuk 3bulan
jap jek rasa nyer dia makin membesar dengan sehat nyer 
SYUKUR..

ni masa dia 6bulan dlm my tummy :)


a day after deliver..at sg.buloh hospital..me..
strugle to BF her...huk~


yang ni a week after..kecik coet je ngn abah dia ..hehehe


yg ni plak when she is a month..got fever upe nyer..
cek up for a month doc mention she got a fever..
cian anak mama ni..huhu


ni latest pic ...2bln.. 4day before she is 3M



p/s: see dia membesar ngn sgt cepat kan...dh rajin ajak sembang ni mucuk ni..selalu nyer cik wa dia n abah dia la yg rajen layan...mama dia layan at midnite..huhuhu..naseb la kan...~

2 comments:

bai baizura said...

cepat la beso zara nanti boleh g jejalan kat taman. hahah:))

babycomel said...

comel je dia eh, demam2 pun senyum je..suka tengok