Wednesday, 27 March 2013

Zara nak jadi kakak

Assalamualaikum..

Hui mak aih!

dh berabuk n nak roboh dh belog aku yg memang dh buruk ni..
Lama sungguh tak hapdate..tahun pon dah masuk tahun 2013, dah nak tengah tahun pon, baru la nak menghapdate..huhu (bizi bebeno gamaknye ye)

Tiz year Alhamdulillah dah nak masuk 2 org dah anak..asal sambut aniveseri jek mesti Perot memunchet, tapi dah rezki Allah tuk kami sekeluarga, terima dengan gembira :)

Di jangka due date delivery bulan ogos 2weeks after raya aidilfitri,Alhamdulillah di beri peluang tuk melahap makanan2 raya(tupon kalau tak lari due date,org kata 2nd bby Lahir awal)

Tapi tak pe mana2 pon ok, asal saya n bby selamat semua nye.

So Zara,she is a lil' Kakak dh sekarang ni.cian dia tak sempat manje2 ngan mama n abah dh de pesaing..ok la Kakak kecik nanti de kawan nak gadoh2..hehehe

So insyaAllah kalau diberi izin Allah baby lahir, gap Zara wit her adik is 1y5m..ok la tu.dh beso sikit,dah boleh belasah2 adik dia.huhuhu

Nuraisyah zara pon dah masuk 1year n 10days tiz year,dah lasak pon dia..Jalan pon dah boleh 1 2 tapak..penakut..tapi takpe lah asal dia de respon to her grows up stage pon dah
Syukur.

Mcm tak sangka pon dah de anak yg makin membesar dengan sihat..nak tambah anak lagi..memang di luar jangkaan..

Jom tengok pictures my lil Kakak Zara :))





laddy boss nampak!


makan...x senonoh!aaiisshh~


kemon!belajar bertatih


happy!celebrate her 1year birthday :))


yummy~no cake but wit aiskrem


bijak mama n abah <3


sampai tebalik2 baca buku ye sayang...


her feveret style...


again..

No comments: