Friday, 24 February 2012

istimewa buat Pendampingku


 

hai assalamualaikum abg....
hehehe..ngah watpe erk tu..makan mee goreng maveles org masak erk..???hehehe..sedap x masakan yg org masak sekarang?errmm...dh tau dh jawapan dia adalah sangat MAVELES kan..kan..hehehe
org tau org xde la masak sedap sgt...saje jek kan nk amik ati orh ;p ..tp xpe pepon tQ ye abang :)
errmm...lagi 2weeks nk lahirkan bby kita ni..org arap xde pe2 n semua nyer selamat tp sapa nk tahu wat exactly happen in fututre kan...kita hanya mampu berdoa n merancang tp segalanya di tentukan oleh NYA kan....
so dikesempatan ini org nk mintak maap banyak2 kat abang...sepanjang hidup ngn abg org de wat salah..(kompem2 la selalu jek wat dosa ngn abg kan..kan..huhuhu) ... org mmg selalu jek nk gelak kan abg, kutuk2 abg ... compare kan abg ngn adik la,najmi la....mst abg terasa gak kan kadang2 .... tp sebenanya org xde pon nk niat apa2,just nk manje2 jek...org mn reti nk tunjuk manje2 sebenanya cam pompuan len.. n pasti nya org tau, abg paham dh ngn perangai org kan..huhuhu~


abang nk tau x...sbena nye org rasa dlm diam org adalah manusia yg sangaaaaatttttt bertuah coz kawen ngn abang (bangga la tu kan..uuweeeekk ;p) hohoho...serius...serius ...
 
 
 
dlm diam org akui yg abg adalah something yg terbaik Allah kurniakan kat org... (betol ke ni erk...kihkihkih) .. hoho...serius...serius.... hehehe... ye betol serius abg adalah sesuatu yg terbaik dlm hidup org...abgbyk sgt bersaba ngn org, time tetiba jek nk merempan ..abg cool jek (tp kdg2 mka sedey tu de jek nk tunjukan) xde pon nk bising2...wat jek ngn redha pe yg org suh ... pastu selalu jek tolong org basuh baju n sidai baju.. (tp mls kan nk tolong org lipat baju...huk~) wat kan org air tuk mnm petang, basuh kan periuk belanga pinggan mangkuk bila lps msk n lps mkn ...bukan semua husband dpt wat pe yg abg buat ...org bertuahkan dapat abang ...hehehehe...
 
 
 
kadang2 wlaupon susah abg tetap usahakan tuk tunaikan pe yg org nak... n kdg2 org tau semua tu ssh nk ditunaikan lagi2 kalu wish org tu melampau2 ... nk mkn yg mahal2 .. nk beli baju yg branded2 ...semua la...tp abg stil gak tunaikan wlau pe cara skali pon... soooo sssuuuwwwiiittttt ..wlaupon kdg2 org cam layan x layan jek ... (ur wife ni kan ego ckt)tp org nk abg tau yang org sangat appriciate apa yg abg buat tuk orang ....serrriiuuuuusssss ...... :)
 
 
 
so lps ni kalu pe2 terjadi org betol2 mintak maaf kat abang ..n harap kita bersama hingga akhirat bersama2 berkat dari ALLAH S.W.T
 
 
and org gak arap agar kita dpt bby yg comey mcm abg (kasik chance la..hehhe)
 
 
and lagi org arap family kita sentiasa dicucuri rahmat di murahkan rezki n sentiasa di bawah lembayung kebesaranNYA ...aminn...
 
 
"abang i luv u so much ..♥ ♥ ♥.. luv u much3"

No comments: