Friday, 18 May 2012

saya makin cengkung???

salam semua..hai..hai... pekabo la kamoo kamoo semua diluar sana ye?
arap2 sihat and gembira la hendaknya ok :)


aku dah start bertugas semalam, errrmmm....walaupon aku tak start mengajar lagi tapi dh kena masuk opis...ohhh!!tau x rasa semangat nak bekerja tetiba ilang tah kemana...yg datang hanya rasa malas la plak..huhuuhu...mana tak nya jiwa hati minda semua teringat kat my lil zara...oh!!

semalam hanya datang opis je, tp bila balik rasa letih penat yang amat sangat,kesian lil zara coz semalam semalaman aku rasa mengantuk n letih yang amat sangat..oh!!!camne la agak nya kalu dah stat ngajar kan...mcm dpt bayangkan jek badan ni akan berganda sakit n letih nya...huk~

boleh ke handle jadual kehidupan yang sememangnye 100% dah berubah..ohh!!

and akibat nya pagi tadi aku kelam kabut nak siapkan semua tambah lak lil zara xmo tdo lepas menyusu tu..hambeekk ko sr kul 6am sampai la aku nk g keje dia merengek mintak dokong...tp aku biar je...letih le asik nak bedokong jek..*ni abah dia la yg ajar...aiisshh*

tapi nasib bek masih sempat punch card, xde la merah huhuhu...tQ Allah kerna memudahkan keje..:)

sampai2 jek opismate ajak aku g brekfes...mmg kena bekfes la kan..kalu xmo la kelaparan..so mkn kat mamak..roti telo + horlicks panas..yuummyyy~alhmdlh kenyang la gak...n masa ngah mkn de 1 of my opismate ckp aku makin kurus n cengkung...ohhh!!!

kalu KURUS ye aku sangat gembira kalau CENGKUNG adeehhh..sedey nyer...mn tak org lps bersalin semua bdn naik bedebabdebab..tapi aku...cengkung..sdey2...myb kesan dr tabiat tido yang dh berubah...ohh!! xpe la semua nya demi my lil zara...sanggup pe saje.. :)
kurus n cengkung ke aku nih???mcm x je kan..kan...hehe~

so conclusion sapa nk kurus kn la mengandung dan bersalin...so selim n kurus plus cengkung la nnt...hahaha...

errkk??apakah???

p/s: meh sapa2 yg de FB vote for my lil zara :

3 comments:

Azee Hana said...

iallah nanti lama2 biasa la tu..=)

Ardini Izzati said...

Takpelaa cengking boleh makan lagikk. Jangan risau. Dah like :D

mdmkoya said...

azee hana :

tula...insyaAllah,ini experience petama..hehehe

ardini: mkn pon dh kurang...aiishh igt leh gomok skt lps besalin ni..tp tidak..huk~