Wednesday, 8 June 2011

rumah ku

assalamualaikum...

hehehehe...

nak share ngn korang ni, umah aku dh mcm umah dh..hik..(kecoh jek kan..kan..)

last weekend aritu aku n en.chenta dh kasik kemas n design umh ckt...hehehe...(wlpon x cantik n x semewah mn tapi itu rumahku syurgaku..hehe) 

so sekarang umh tu dh de sofa, meja makan, and katil....so kalu org dtg umh xde la penat duk kat lantai n makan kat atas lantai...hehehe

cam x caya plak aku dh de umh utk di hias (wlpon umh sewa jekkk~hurrmm) tp pepon nk duk umh tu stil kena byr and aku yg bayar so wat masa ini umh tu consider itu adlh umah aku..ahakzz~

tp bcoz of dh de furniture tetiba terasa ruang umh dh makin sempit..so mmg xde plan nk tambah pe2 furniture dh kat umh tu...sempit sgt la plak nnt jadi nyer..so igt cukup la pe yg ada skg ni..lgpon x kompem nk duk mn lagi..kot2 dpt job len (oh !! bila la agak nyer tu ye..???)so myb pindah n mmg xyah la nk serabut pindah randah bwk segala brg bila pindah nnt..hehehehe

tapi sampai sekarang mak n ayah x sampai2 lagi umah aku...huurrmmmmm~ 

yela umah aku ni kecik jek n umh pon sewa..x cam umah akak aku umh sendri beso cantik...huk~(sedey tau)

tp xpe la...org kata sikit2 lama2 jd bukit..lgpon aku baru jek 3bln++ kawen kalu dh ckup n de tempt tinggal tu dh kira hebat dgn tahap kemampuan aku sekarang ni..

so dun forget to say ALHAMDULILLAH okk...:))

No comments: